Platforme Tractari
Tractari
BWY Logistic
Auto Avariate
Tractari auto bucurestiTractari AutoGalerie FotoParteneriContactTrasee Tractari

Tractari Auto BucurestiServicii Tractari Auto Non-Stop

Oferim servicii de tractari auto Non-Stop in toata tara. Daca aveti nevoie de o platforma auto noi va stam la dispozitie 24 ore din 24, 7 zile din 7.
BWY LOGISTIC ofera servicii profesionale de tractari auto NON-STOP. Cu o experienta vasta in domeniul asistenti rutiere firma noastra va pune la dispozitie platforme auto echipate special pentru a rezolva orice problema intampinata la transportul unei masini avariate sau la incarcarea acesteaia pe platforma. Va punem la dispozitie personal special calificat in domeniul tractarilor, in transportul si manevrarea autoturismelor la incarcarea platformei.
Servicii profesionale de tractari auto si autoutilitare in Bucuresti si pe tot teritoriul tarii.
Puteti apela la noi pentru servicii de tractari auto, remorcari auto, interventii rapide si depanare vehicule, asistenta rutiera, transport pe platforma de masini noi sau avariate, masini de teren, autoutilitare si microbuze transport masini cu numere expirate pe platforma pentru RAR.
De asemenea oferim servicii de tractari auto pentru Programul Rabla 2011.
Pentru transportul unei masini vechi in cadrul programului RABLA 2011, va oferim preturi extrem de avantajoase. Daca autoturismul dumneavoastra are defectiuni minore care pot fi remediate de catre operatorul platformei auto acesta va poate ajuta la repararea autoturismului.
Platformele noastre detin echipamente speciale de recuperare a autoturismelor avariate ce nu pot fi puse in miscare pe roti. Serviciile de tractari auto non-stop si transport autoturisme pe platforma sunt puse la dispozitie 24 ore din 24, 7 zile din 7.
Prestam servicii de tractare, transport auto, remorcare, asistenta rutiera cu autoplatforme performante si personal calificat. Apelati cu incredere la sirviciile noastre de tractari auto.

© 2018 Platforme Tractari